به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دامپزشکی خراسان شمالی، دکتر محمد مهدی احمدی به همگان توصیه کرد با رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد ملی کرونا و بدون ازدحام جمعیت و استفاده از تسهیلات کشتارگاه ها و میدان عرضه دام زنده، از خدمات آن ها بهره بگیرند.
وی اظهار داشت: عید قربان سال گذشته، گروه های نظارتی این اداره کل سه هزار و ۹۳۱ رأس دام زنده را پیش از کشتار، بازرسی کردند و سلامت گوشت هزار و ۴۳۰ رأس دام ذبح شده به تایید آنان رسید.
به گفته وی، به منظور حفظ سلامت مردم با توجه به شیوع بیماری کرونا و برای پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین دام و انسان، برنامه ریزی و مکاتبات لازم با دستگاه های مربوط انجام گرفته است.
مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی با اشاره به مخاطرات زیستی و بهداشتی کشتار دام در منازل و معابر، از عموم نیکوکاران خواست ضمن رعایت اصول حفاظت فردی و بدون ازدحام، با مراجعه به کشتارگاه ها، برای ذبح دام نذری با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی و ناظران شرعی مستقر در این مراکز اقدام کنند.
احمدی با بیان این که گوشت باید قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی هم ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود، گفت: نگهداری گوشت تازه در یخچال، احتمال انتقال عوامل مسبب بیماری را به حداقل می رساند.
نظر شما